Bel (072) 5614660 >>

Groep 8

In groep 8 krijgen de leerlingen alle dagen van de week les van meester Jos. Op maandag en dinsdag is meester Bart ook in de klas om les te geven aan de groep

De laatste groep van de het basisonderwijs staat in het teken van zelfstandig worden en het voorbereiden op de middelbare school.

Een aantal onderwerpen die dit schooljaar aan bod zullen komen zijn het wennen aan een schooltas, het plannen van huiswerk, het maken van de IEP advies-toets en de IEP-eindtoets.

Wat betreft activiteiten doen we dit jaar uiteraard mee aan het Alkmaarse schoolvoetbaltoernooi en de First lego League. Maar daarnaast brengen we een bezoek aan de Huisvuilcentrale en mogen we een kijkje nemen in het Anne Frankhuis.

Natuurlijk gaan we met zijn allen een leuke tijd beleven op kamp en zullen wij aan het einde van het schooljaar een fantastiche musical voorbereiden en opvoeren om de basisschooltijd af te ronden.

Al deze dingen en nog veel meer om bij het afscheid terug te kijken op een leuk laatste jaar en een mooie tijd op Het Kompas.